Az első lakáskiállításom - FOTÓK! - Üvegfestészet

Az első lakáskiállításom – FOTÓK!


Az első lakáskiállításom – FOTÓK!

„Komolyaaaan? Beengeded az embereket a házadba?” – szegezték nekem a kérdést sokan. Igen. Nem őrültem meg. Egy csoda volt, ami ott történt.

December elején rendeztem meg az első lakáskiállításomat a vadonatúj üvegfestményeimmel. Még most, hetekkel később is beleborzongok, olyan nagy élmény volt.
Nekem az, hogy beengedjek embereket az otthonomba, természetes, adottság talán. Családi minta, hiszen a szüleimnél is ezt láttam mindig.
Élveztem a készülődést, a gyerekeim és a barátaim rengeteget segítettek a rendrakásban, takarításban, szerelésben. Igen, sok munka volt. Rendkívül hálás vagyok a segítségükért.

Három turnusban jöttek a látogatók, barátnőm, Sobják Móni tárlatvezetést tartott nekik. Az emberek megnyíltak, beszélgetések kezdődtek, meghallgattuk egymást: kinek mit üzen egy-egy üvegfestmény.

Sokan eljöttek, és hatalmas öröm, hogy Spitzer Gyöngyi Mamagésa is megtisztelte a házunkat a férjével együtt.

Számomra is újdonság volt, hogy ezek a különböző látószögek milyen új rétegeit mutatták meg azoknak az üvegfestményeknek, amiket én magam készítettem. Talán el sem hiszed, ha ezt olvasod, pedig így van…

Az új világító üvegfestmények debütálása is most volt, erről még külön fogok írni, amikor megmutatom a belük készült filmet.

A fotókat nézegetve talán te is át tudod élni azokat a meghitt pillanatokat, amelyeket decemberben megéltünk, és szeretettel várlak a következőre!

Ha szeretnél kapni meghívót, akkor itt iratkozz fel:
FELIRATKOZÁS A HAVI HÍRLEVÉLRE

2023. 01. 17. | Blog | , , , , ,