Egyedi festett üvegtermékek

Magnóliás kép

Egyedi, kézműves ajándékokat keresel?

Csupor Ágnes üvegfestőművész kérésedre otthonodba megy, és ott egyéni terveket dolgoz ki a számodra, legyen szó tükörről, festett üvegablakról, üvegóráról, térelválasztóról,üvegfestményről, vagy bármilyen más, különleges tárgyról.

Ezen az oldalon olyan nem mindennapi ötleteket és tárgyakat mutatunk meg Neked, amelyek új távlatokat nyitnak otthonod díszítésében. Amelyek már puszta látványukkal helyiségeket öltöztetnek fel. Melegséget, otthonos hangulatot kölcsönöznek és fantasztikus témát szolgáltatnak egy jó baráti beszélgetéshez.

Akár egy otthon, iroda, üzlethelyiség teljes berendezéséről, akár egy szoba hangulatának felfrissítéséről van szó, egy dologban hasonlítanak: akkor jó a dekoráció, ha kiemeli a helyiség adottságait, színeit, stílusát. Ha úgy illeszkedik bele környezetébe, hogy egyéniségével, különlegességével „feldobja”, műalkotássá varázsolja a helyet. Használati tárgyak, melyek szinte észrevétlenül szolgálnak bennünket. Használati tárgyak, amelyek lehetnek „csak” praktikusak, de miért ne legyenek műalkotások, örömforrások is egyben?

Az egyik legizgalmasabb választás ezen a területen az ÜVEG.
Az üveg, amely sokféleképpen alakítható, minden napszakban más arcát mutatja, átvilágítható, formára vágható és festhető.

Órák

ORATe is szereted, ha különleges tárgyak vesznek körül? Ezerféle szín és minta közül választhatsz, ha üvegórát szeretnél a faladra, de egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítok.

Egyedi órák

Tükrök

TUKORMit szólnál egy olyan tükörhöz, melyet kifejezetten otthonodba,  a Te stílusodhoz és kedvenc színeidhez igazítva készítenék el? Kiindulásképpen megnézheted eddigi munkáimat.

Egyedi tükrök

Üvegfestmények

U-FESTMENYAz üvegre festett képek folytonos mozgásban vannak: minden napszakban más-más arcukat mutatják. Sőt, ha világítást teszünk mögé, különleges hangulatot árasztanak. Te melyiket választanád?

Nézd meg eddig elkészült üvegfestményeimet!

Egyedi lakberendezési ötletek

LAKBERENDEZESFontos a fény, de a kilátás nem szép?
A gyerekszobát feldobná egy kis színes varázslat?
A bejárati ajtó csak a fényt engedje be, a kíváncsi tekinteteket zárja ki?
Ezekre a kérdésekre művészi megoldást nyújt a festett üveg.

Tervezgess!