Egyedi tükrök

Mit szólnál egy olyan tükörhöz, melyet kifejezetten otthonodba,  a Te stílusodhoz és kedvenc színeidhez igazítva készítenék el? Falra illesztésük a kereten lévő akasztó vagy a falba fúrt rugós tartók segítségével történik a tükör típusától függően.


Két fő típusból választhatsz:

1. Keretezett, vagy különféle formákra vágott tükör, üvegfestéssel ellátva.

A tükörre felvitt színek izgalmas hatást eredményeznek, hiszen ott színesben látjuk a világot, így a valóság és a festmény határai összemosódnak. Hétköznapi varázslat, melyet a gyerekek és a fiatal lelkű felnőttek értékelnek igazán.

gyumolcsoskertTitkos kert a tükörben

Egy édesanya kislánya, Lizi 7. születésnapjára rendelt tőlem egy különleges tükröt. Az elképzelés az volt, hogy a tükör gyümölcsöskertet ábrázoljon, amibe ha belenéz valaki, úgy érezze, a kertben áll. Aliz kedvenc fái a cseresznye és a barack, ezért a kert két oldalára ezeket terveztem. A Nap, felhők, madarak és virágok is fontos kellékei a kertnek. A munkában a profi üvegesek is segítő partnerek voltak, nem riadtak vissza a bonyolult alakzat kivágásától. Így a végeredmény Aliz viszonylag kis alapterületű szobájának optikai megnövekedése lett egy varázslatos kerttel. (125×160 cm, ára: 130.000.-)

festett-tukor-Felho

Térnövelő művészet “Felhő”

A világító ablakoknál bemutatott belvárosi lakás pici és sötét halljának a másik dísze ez a tükör, mely a teret is jelentősen megnöveli.

110x130cm
Ára: 90.000.-

Almafa a lakásban 55x75cm Ára:68.000.-

Almafa a lakásban

Ez a tükör szabályos alakú, így keretet kapott, játékossága a belsejében zajlik.

55x75cm
Ára:68.000.-

Macskarajongóknak 40x70cm Ára: 45.000.-

Macskarajongóknak

Ez a tükör az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendett. Többféle színkombinációban készült, és nem csak gyerekszobákba vitték.

40x70cm
Ára: 45.000.-

2. Üvegre festett és keretezett kép, melyre tükröt ragasztunk

festett-tukor-viragoskert

Festmény átlátszó üvegen

Ezeknek a típusú tükröknek más a karakterük. A festmény átlátszó üvegen van, amely mögé fehér paszpartu karton kerül, ezért a festés dominál, a tükör csak része az alkotásnak. Módfelett izgalmas játékokra ad ez a technika lehetőséget.

Királylányos tükör kislányoknak 70x135 cm Ára: 140.000.-

 Királylányos tükör kislányoknak

A lányszobák elengedhetetlen tartozéka a tükör. A kép különlegességei a felragasztott üvegcseppek és a csatok, hajgumik tárolására alkalmas fából készült kis tartó, melyet a királylány tart a fésülködő gyermek elé.
Ha részletesebben meg szeretnéd nézni, akkor pillants bele a rövidfilmbe: TOVÁBB

70×135 cm Ára: 140.000.-


Furdo-tukor

Hangulatos fürdőszobai enteriör

A pici mosdó tükre is apró, hiszen azt a célt szolgálja csak, hogy kézmosás közben ellenőrizhessük benne a frizuránkat. 

Esztétikus tárgyak gyerekszobába

Esztétikus tárgyak gyerekszobába

Ha a piciket kora gyerekkoruktól kezdve művészi tárgyakkal vesszük körül, akkor nemcsak a szépérzéküket, hanem a fantáziájukat is serkentjük vele. Nem beszélve arról, hogy a tükör elengedhetetlen tartozéka a gyerekszobának….

 


Keretes tükrök kollekciója

Ez a kollekció jó kiegészítője a  keretes óra sorozatnak.

Megnézem a katalógust

Praktikus kérdések


Hogyan tudok tükröt rendelni?

Válassza ki a fotógalériából az Önnek tetsző darabot, jegyezze meg a fantázianevét, és nyomja meg a Rendelés gombot. Ezután kitölti a rövid rendelési űrlapot és egy gombnyomással elküldi nekünk. Mi 1 munkanapon belül válaszolunk Önnek, leírjuk, mennyi idő múlva tudjuk postázni a kívánt alkotást. Ön átutalja nekünk az összeget, amelynek megérkezésétől kezdve számoljuk az ígért határidőt. A csomagot GLS futárral küldjük Önnek.


Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ára a csomag méretétől függ. 45x45cm-es, vagy ennél kisebb dobozok 1.550.-, az ennél nagyobbakat 4.750.-ért viszik ki.


Félek, hogy eltörik az üveg szállítás közben.

Az üvegeket úgy csomagoljuk be, hogy ne sérüljenek. A GLS futárszolgálat garanciát vállal a csomagok épségéért.


Tetszik az egyik tükör, de más színben szeretném, mi a teendő?

A Rendelés gomb megnyomása után a rendelési űrlap Megrendelés rovatába írja le, milyen színben szeretné az alkotást, akár azt is, melyik másik darab színvilágára hasonlítson. Ha valami kérdésem lenne, felhívom Önt.


Szeretném, ha Csupor Ágnes az én elképzeléseim alapján tervezne egy tükröt.

Erre is van lehetőség. E-mailen elküldi az elképzeléseit (írásban, fotón, rajzban), szükség esetén telefonon konzultálunk. A tervezés nem kis munka, ezért az alkotás a hasonló kategóriájú darabok árának duplájába kerül majd.