Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bónusz B. Mandalafestő minikurzus

április 27 @ 16:00 - 18:30

Ez egy Bónusz Brigád által forgalmazott kuponnal látogatható esemény.

A színes, tarka mandalák gyönyörűek. Az áttetsző, fényben csillogó üveg szintén gyönyörű. Nem véletlen, hogy az üvegre festett mandala új szintre emeli ezt az ősi technikát, ami egyébként sem kizárólag a szépérzékedet simogatja, de a relaxációt, összpontosítást, meditációt is segíti, már maga a készítésének a folyamata is.

 

Ha most ismerkedsz csak a színes körökkel, vagy ha kipróbálnád azt is, mennyiben más, ha az alapanyag megváltozik, akkor a Csupor Üvegfestő Klubban a lehető legjobb helyen jársz. A barátságos környezet, a vintage hangulatú alkotóműhely méltó színhelye ezeknek a pozitív energiát keltő alkotó tevékenységeknek.

 

 

A tanfolyamon nem csak az üvegfestékekről fogsz hallani, de olyan egyszerű, de látványos módszereket is megismersz, amivel még szebbé és egyedibbé teheted a mandaládat.

 

A 15 cm átmérőjű mandala professzionális alapanyagokból készül. A délután során szűrt vizet és teát korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz, így minden adott lesz ahhoz, hogy jó hangulatban, kellemes társaságban, egy igazán léleksimogató tevékenységgel tölts el néhány órát. 

Érdemes hoznod olyan ruhát, amelyet nem sajnálsz, ha esetleg összefestékezel!

 

Részletek

Dátum:
április 27
Időpont:
16:00 - 18:30
Esemény kategória:

Szervező

Csupor Ágnes
Telefon:
+36 70 4545 972
E-mail:
csuporagnes@gmail.com
Honlap:
http://uvegfesteszet.hu/

Helyszín

Alkotóműhely
Kosztolányi Dezső tér
Budapest, 1114
+ Google Térkép