Nőiesség Intenzív – Titkos Jelentkezési Oldal - Üvegfestészet

Nőiesség Intenzív – Titkos Jelentkezési Oldal


Budapest – 2023. december 1-2-3.

Szia! Ezt az oldalt elméletileg csak azok találhatták meg, akiknek elküldtük a linket, ennek ellenére mindig van valaki, aki telekotkodálja a facebookot, hogy “megvan a jelentkezési oldal…”

Kérlek… Ne te légy az… A Királynő nem liba… Igaz?

Nos… A fontos tudnivalók után találsz egy jelentkezési lapot.

Kérjük, csak akkor töltsd ki, ha VOLTÁL A „HOGYAN SZELÍDÍTSÜNK FÉRFIT? 2 NAPJÁN és 100% biztosan tudod, hogy jössz…

Időbeosztás

 • Időtartama 3 teljes nap
 • Első nap
  • Regisztráció 9:00 -9:45-ig Fontos! 9:00 előtt nem tudsz bejönni, kérünk ne érkezz előbb, de ne is késs el, mert pontosan kezdünk!
  • Tanfolyam 10:00-19:00-ig (30 perc csúszás lehetséges a kérdések miatt. Nagyon fontos lenne, hogy a végéig maradj, mert az utolsó 15 perc nagyon fontos!)
 • Második és harmadik nap
  • 09:00-18:00-ig (30 perc csúszás lehetséges a kérdések miatt. Nagyon fontos lenne, hogy a végéig maradj, mert az utolsó 15 perc nagyon fontos!)
 • Szünetek kb másfél óránként lesz egy-egy rövidebb szünet (kb 20 perc) és fél kettő körül egy ebédszünet (kb. 45 perc).

Helyszín

 • Egy jól megközelíthető, ismert helyszín. Szerintem ennél pontosabb részlet nem szükséges ahhoz, hogy eldöntsd szeretnél-e jönni. A pontos címet a jelentkezés után írjuk meg neked levélben, de hidd el, könnyen oda fogsz tudni jutni. Az ottani részletek (parkolás, étkezés, stb.) szintén a levélben mennek majd. Azért nem adjuk meg MOST a pontos helyszínt, mert amikor megadtuk mindig megrohamozott bennünket 10-20 hölgy, aki úgy volt vele, hogy “majd meglátja milyen napja van aznap és bekönyörgi magát, ha kedve lesz elindulni” vagy úgy döntött, hogy “ő bármi áron beverekszi magát”, akkor is, ha nem fért be. Ez részben inkorrekt sokakkal szemben, akik átgondolták, döntöttek, szerveztek és elköteleződtek, részben pedig nagyon kellemetlen volt hazaküldeni ezeket a hölgyeket, akik ott siránkoztak az ajtó előtt. Egy ilyen kezdést  egyszerűen nem engedhetünk meg.

A jelentkezés folyamat és fontos részletei

 1. AZT AZ E-MAIL CÍMET HASZNÁLD, AMIVEL A SZELÍDÍTÉSRE IS JELENTKEZTÉL! MI AZ E-MAIL CÍMEK ALAPJÁN TUDJUK AZONOSÍTANI, KI VOLT SZELÍDÍTÉSEN ÉS KI AZ, AKI NEM – mert mindig van valaki, aki beesik valahonnan és jelentkezik, úgy, hogy nem volt előtte sehol, majd végig értetlenkedi és duzzogja a tanfolyamot. Ha nem találjuk a régi címed, töröljük a jelentkezésed és visszautaljuk a díjad. Ha megváltozott a mail címed, akkor a válaszlevélre írd meg.
 2. A tanfolyam díja 37.000 Ft. Ezt kell majd átutalnod a jelentkezésedkor kapott számlaszámra. Az utalási részleteket kérlek majd gondosan olvasd át a levélben.
 3. Amikor elküldöd a lenti jelentkezésed, először csak egy levelet kapsz a számlázásról és a pontos részletekről. 
 4. Ez után el kell utalnod a tanfolyam díjat.
 5. Ha megérkezett a tanfolyamdíjad utalása, akkor kapod meg a pontos címet és minden fontos részletet.
 6. A jelentkezési lap kitöltése és elküldése nem elégséges ahhoz, hogy bekerülj a tanfolyamra!!!
 7. Jelentkezési lapod elküldésével csak annyi történik, hogy kapsz egy automata levelet, amiben a számlázáshoz és utaláshoz szükséges adatokat küldjük el neked. Ha nem kapod meg pár percen belül, akkor 99%-ban a spam-ben van. Ha ott sincs, akkor küldd el újra és ne írj a facebook-on, mert nem tudunk segíteni, hiszen nincs nálunk semmilyen adatod. 
 8. Akkor jutsz be a tanfolyamra, ha a tanfolyam díját – azaz 37.000. Ft-ot átutaltad és még akkor megérkezett hozzánk, amikor nem telt be a kurzus. 
 9. A helyek az UTALÁSOK MEGÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖLTŐDNEK, mert mindig van olyan, aki elküldi a lenti jelentkezési lapot, de sohasem utal mert meggondolta magát. Így csak foglalná a helyét valakinek, aki bajban van otthon. Aki szeretne jönni és intézi, az szinte sohasem maradt még le. Aki bizonytalan az szinte biztos, hogy lemarad… 
 10. Lehet, hogy a jelentkezési lapodat időben elküldted, de késlekedtél az utalással, vagy más sokkal gyorsabb volt és közben a tanfolyam betelt. Ha ilyen történne visszautaljuk a díjat.
 11. FONTOS! Csak akkor foglalj szállást, utazást, ha vísszaigazoltuk, hogy bekerültél a tanfolyamra. Ez maximum 3 MUNKAnap. 
 12. Ha elküldted a jelentkezésed kérjük AZONNAL ellenőrizd az email fiókodat, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email ÉS NE KÉSLEKEDJ! Kb 600 hölgy vár a várólistán.
 13. Ha nem találod az e-mailt, akkor lehet, hogy a levelező fiókod a „közösségi” „promóciók” vagy „spam” mappádba tette a levelünket. Ellenőrizd le azt is a biztonság kedvéért! Ha így történt volna, kérünk tedd át a biztonságos e-mail címek közé, hogy ez később se okozhasson problémát. Ha nem jött meg, töltsd ki újra a jelentkezési lapot és NE ÍRJ NEKÜNK LEVELET, mert nem tudunk segíteni, hiszen nincs meg az e-mail címed és biztosan lemaradsz! 
 14. FONTOS! Az e-mail címed alapján azonosítunk és tartjuk veled a kapcsolatot, mivel sokszor van hasonló, vagy azonos név. Olyan mail címet adj meg, amit gyakran nézel és eztán végig azt használd, mert KIESEL A TANFOLYAMRÓL, HA LEMARADSZ AZ INFÓKRÓL

Utalás – Számlázás

 • FONTOS!!! BANKI KÉSZPÉNZ BEFIZETÉST SEMMIKÉPPEN NE HASZNÁLJ, MERT HA BÁRMILYEN OK – betegség, terem technikai probléma, vagy a késésed stb. – MIATT ELMARAD, VAGY VÁLTOZIK A TANFOLYAM, VAGY LEMARADSZ, NEM TUDJUK NEKED VISSZAUTALNI AZ ÖSSZEGET, MERT NINCS SZÁMLASZÁMOD!!!
 • Mindenképpen és mindenkinek adunk számlát. Öregek vagyunk már a balhéhoz, így ha valaki nyilvánvalóan kamu vagy értelmezhetetlen adatokat ad meg, automatikusan törlődik a jelentkezése és akkor sem vehet részt a tanfolyamon, ha utalt, mert visszaküldjük.
 • Számlát arra a névre állítjuk ki, aki utalt!
 • Céges számlát NEM áll módomban kiállítani!!! Amennyiben cégként utalsz, az összeg még aznap visszautalásra kerül és elveszted a helyed.
 • Ha nincs számlaszámod és más utal helyetted, akkor az ő nevére állítjuk ki a számlát. Ilyenkor ne felejtsétek el a TE NEVEDET beírni a megjegyzés rovatba – DE CSAK A NEVEDET! Se dátum, se semmi nem kell, mert a gép CSAK A NEVET FIGYELI és összekeveredik, ha mást is talál. 
 • Számlát – a jelenleg hatályos rendelkezések szerint – CSAK „ismeretterjesztő workshop”-ról állítunk ki. 

Covid szabályok

 • A jelenlegi 484/2020 (XI. 10.) 4. kormány rendelet alapján védettségi kártya nem szükséges, (mivel „nem minősül rendezvénynek az, ahol az erre a célra rendelt helységeben, a résztvevők előre megváltott jeggyel vesznek részt és az helyükön maradnak” – Pl.: mozi, színház, balett, kabaré, előadóterem)
 • Ha menet közben változnak a szabályok a következményekről azonnal értesítünk.

Kizáró okok

 • A programon olyan 18 évet betöltött, vagy kiskorú szülői felügyelettel vehet részt, aki nem áll semmilyen pszichiátriai kezelés alatt, vagy nincs olyan mentális, vagy fizikai állapotban, ahol ne tudná kezelni az érzelmi változásait.
 • A programon a gyakorlatok specifikus volta miatt nincs lehetőség kisbabák felügyeletére. Hogy minél többet segíthesünk a kismamákon és babáikon, a babákat el lehet hozni, ha valaki vigyáz rájuk odakint.
 • A programra kisállat, vakvezető kutya kivételével nem hozható be.
 • A programon TILOS bárminemű hang, kép, vagy vidó rögzítése, vagy élő adásként továbbítása. Ennek megkísérlése esetén a résztvevő azonnal kizárásra kerül a tanfolyamról.

Mivel a folyamatok automatizáltak, sajnos a kérdésekre nem tudunk válaszolni. Igyekeztünk  minden, a döntéshez szükséges információt leírni. Reméljük ez segítségedre volt a döntésben. 🙂 

ÉS MOST VÁGJ BELE A NŐI LÉTEZÉS ÚJ KALANDJÁBA!
Ezen a felületen már nem tudsz jelentkezni. Kattints újra az e-mailben küldütt linkre.